Varilni aparat inverter SPARTUS EASYMIG 265

976,00€
Brez DDV: 800,00€
Proizvajalec: Spartus
Šifra: SPEM265
Razpoložljivost: 2 - 3 dni
SPARTUS ®  EasyMIG 265  je vrhunski polavtomatski varilni stroj z invertersko tehnologijo IGBT, ki omogoča varjenje z oplaščeno elektrodo (MMA), varjenje v zaščiti z inertnim in aktivnim plinom (MIG/MAG) in TIG LIFT varjenje.
Poleg tega naprava omogoča varjenje z polnjeno žico (Flix) brez zaščitnega plina, zahvaljujoč možnosti spreminjanja varilne polaritete. Največji varilni tok za postopke varjenja MIG/MAG/TIG je 250A, za varjenje po MMA postopku pa do 230A. Varilni inverter se napaja iz trifaznega 400V napajalnega vira. Naprava je opremljena s sinergijskimi programi za varjenje MIG / MAG z jeklenimi varilnimi žicami premera 0,8 / 1,0 / 1,2 mm. Poleg tega imajo varilci možnost ročnega prilagajanja prednastavljenih parametrov.
 
Sodobne tehnološke rešitve omogočajo, da je naprava opremljena s številnimi funkcijami, ki poenostavljajo postopek varjenja:
 
2T / 4T  - Izbira enega od dveh načinov delovanja (MIG / MAG),
Induktivnost  - Natančna nastavitev dinamike loka. Obvladovanje valov zagotavlja popoln nadzor nad varilnim oblokom. Ta omogoča zmanjšanje količine varilnih obrizgov in nadzoruje širino in globino fuzije.
Burn Back  - Natančna nastavitev hitrosti gorenja varilne žice omejuje tveganje lepljenja varilne žice na kontaktno šobo.
Slow Feed - Tako imenovani mehak zagon podajalnika žice je priporočljiv zlasti med varjenjem z veliko jakostjo toka in visoko hitrostjo podajanja žice. Mehki zagon podajanja žice odpravlja nevarnost napak pri varjenju na začetku zvara.
Hot Start  - Za lažji vžig oplaščenih elektrod (MMA),
Arc Force  - Za lažje varjenje v prisilnih položajih (MMA),
Spool Gun  - Lahka in trpežna varilna pištola z vgrajenim podajalnikom žice za varjenje po MIG/ MAG postopku.
VRD  - Nižja napetost brez obremenitve (MMA).
 
Vrhunski podajalnik žice s štirimi pogonskimi kolesi zagotavlja enakomerno podajanje varilne žice tudi iz nerjavečega jekla in aluminija. Stabilni izhodni parametri zagotavljajo ustrezno kakovost zvara.
 
Primeri uporabe: težka industrija, delavnica, terensko popravilo, avtomobilska industrija, ...
Zagotovljen servis v Sloveniji. Garancija 24 mesecev