Inverterski varilni aparat Spartus MULTI Pro 200 4v1

1.647,00€
Brez DDV: 1.350,00€
Proizvajalec: Spartus
Šifra: SPMPRO4U1
Razpoložljivost: Na zalogi
SPARTUS® MultiPro 200 4v1 je vrhunski, sodoben inverterski varilni aparat, izdelan na osnovi napredne PWM tehnologije in profesionalnih IGBT tranzistorjev. Omogoča MIG / TIG AC / TIG DC in MMA varjenje s tokom do 200A. Napaja se iz enofazne 230V napetosti. Naprava ponuja široko paleto možnosti zgoraj omenjenih načinov spajanja kovin.
 
MIG varjenje
 
MultiPro 200 4v1 je opremljen s sinergijskim sistemom za MIG / MAG varjenje z možnostjo izbire naslednjih programov: za varjenje jekla, nerjavnega jekla, aluminija; varjenje s polnjeno žico in žico CuSi. Naprava deluje tudi v ročnem običajnem načinu. Možna je ročna korekcija parametrov, pri čemer stroj uporabnika pozove k vnosu debeline materiala in hitrosti podajanja žice. Poleg tega ima naprava številne funkcionalnosti, ki podpirajo postopek varjenja po metodi MIG:
 
– Nadzor proženja 2T/4T
– Burn Back
– Počasno podajanje
– Pred vpihovanje in zapihovanje plina
– regulacija induktivnosti.
 
Visokokakovostni podajalnik z dvema valjema zagotavlja stabilno podajanje žice. Pomembna prednost je tudi možnost varjenja s Spool Gun nastavkom.
 
TIG varjenje
 
Zahvaljujoč uporabljenim rešitvam MultiPro 200 4v1 omogoča tudi napredno TIG AC in TIG DC varjenje z izbiro metode vžiga obloka HF ali Lift. Naprava je opremljena s funkcijo pulznega varjenja, zaradi česar je aparat popoln za varjenje zelo tankih pločevin in aluminija.
 
MultiPro 200 4v1 ima funkcije, ki podpirajo postopek varjenja po TIG metodi:
 
– izhodne AC valovne oblike: kvadratne, sinusne, trikotne,
– 2T/4T nadzor proženja,
– AC balansiranje, AC frekvenca, frekvenca pulza, širina pulza in nastavitev pulznih amperov,
– nastavitev naklona naraščanja in padanja varilnega toka,
– "Hladno" varjenje, (SPOT welding).
 
MMA varjenje
 
MultiPro 200 4v1 omogoča MMA AC in MMA DC varjenje. Postopek varjenja kovin pri tej metodi je dodatno podprt s funkcijami, kot so:
 
– Arc Force
– Hot Start.
 
 
Sodoben dizajn, LCD funkcijska plošča in možnost brezžičnega upravljanja v kombinaciji z vrhunskimi komponentami poskrbijo, da SPARTUS® MultiPro 200 4v1 izstopa na trgu. Profesionalna naprava linije SPARTUS® Pro je popolna za proizvodni sektor in industrijo. Visokokakovostni podajalnik žice z dvema valjema zagotavlja stabilno podajanje varilne žice iz jekla, nerjavečega jekla in aluminija. Stabilni izhodni parametri zagotavljajo ustrezno kakovost zvara.
 
 

Karakteristike

Tehnični podatki
Dimenzije 606 x 217 x 404mm
Faktor moči 0,99 (cosφ)
Intermitenca 40% pri 200 A
Izhodna napetost 15,3-24V
Izhodni tok 30-200A
Stopnja izolacije F
Stopnja zaščite IP21S
Teža (kg) 21 kg
Vhodna napetost ~1× 230V ± 10% 50 / 60 Hz