Laserski varilni aparat GX-HW 2000W

19.568,80€
Brez DDV: 16.040,00€
Šifra: GX-HW2000
Razpoložljivost: Na zalogi
Koncept oblikovanja
Laserski varilni stroj GX-HW(S) je primeren za varjenje vseh kovinskih materialov, hitrost varjenja je 3-10-krat večja kot pri tradicionalnem varjenju z argonom in plazemskim varjenjem, območje, na katerega vpliva varilna toplota, je majhno in ga ni enostavno deformirati . Preboj je velik, zvar pa lep in čvrst.
 
 
MAX laserski vir
MAX Laser Source, odlična kakovost žarka in visoka stabilnost, njegova struktura je kompaktna in vodno hlajena. Laser je mogoče nenehno nastavljati, žarek pa se prenaša prek vlaken in priključka QBH, kar je idealno za lasersko rezanje, lasersko varjenje itd. 
 
Nadzorni sistem Qilin
Krmilni sistem se uporablja z lasersko glavo, ki je bolj stabilna. Zaslon na dotik, enostaven za uporabo, celotnega stroja ni treba namestiti, ko ga prejmete, in je pripravljen za uporabo, ko je priključen.
 
Qilin laserska glava
Nihajna varilna glava, majhna teža in prilagodljivo delovanje, na voljo je 6 varilnih načinov in več varilnih šob, ki ustrezajo različnim varilnim potrebam.
 
Funkcija varnostnega zaznavanja je standardna za zaščito varnosti operaterja.
 
Hladilnik vode S&A
Vodni hladilnik, dvojna temperatura in dvojno krmiljenje, kroženje vode, hitro hlajenje laserskega vira in varilne glave.
 
Uporaba in vzorec
Z razvojem laserske tehnologije je laserski varilni stroj za vlakna nadomestil tradicionalne metode obdelave s svojo visoko učinkovitostjo in prilagodljivostjo ter postal vedno bolj razširjen. Trenutno so glavne panoge: predelovalna industrija pločevine, oglaševalska proizvodna industrija, industrija kmetijskih strojev, industrija kuhinjskih pripomočkov, avtomobilska industrija, vesoljska industrija itd.

 

Model GX-SA
Moč laserja 2000W
Tip laserja CW
Nastavljivost moči 10~100%
Valovna dolžina 1080±10nm
Stabilnost moči ±1%
Kakovost laserskega žarka ≤1.5mm×mrad(50um QBH)
Frekvenca modulacije ≤20kHz
Označevalni laser (rdeč) 150uW
Metoda hlajenja Vodno hlajenje
Največji podporni tlak 10 Bar
Napajalna napetost 220V/IPH/50HZ
Napajalna moč 4KW/6.5KW
Dimenzije 1150*1100*700mm